Privacy Statement

CIG is ervan overtuigd dat de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van haar klanten en de bezoekers van haar website van essentieel belang is voor haar activiteiten.

Persoonlijke gegevens van klanten en bezoekers worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. CIG houdt zich in alle gevallen aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt.

Hieronder wordt uiteengezet welke persoonsgegevens wij kunnen verzamelen
en hoe wij deze gegevens kunnen gebruiken. Ook andere belangrijke
onderwerpen over uw privacy worden beschreven.

 

Welke informatie verzamelt CIG en waarom?
CIG verzamelt alleen die persoonsgegevens (zoals functie, titel, naam van het bedrijf, adres, telefoonnummer of e-mailadres) welke u vrijwillig via onze website of e-mail correspondentie verstrekt. Daarnaast wordt na uw akkoord op gebruik van cookies, algemene informatie verzameld zoals het type browser dat u gebruikt, de bestanden die u opvraagt en de domeinnaam en het land van waaruit u informatie opvraagt. Deze informatie dient om onze website te verbeteren en tegemoet te komen aan uw wensen.

Waarvoor wordt deze informatie gebruikt?
De persoonsgegevens die u aan CIG verstrekt, worden gebruikt om uw vragen te beantwoorden, u de gevraagde informatie over producten en/of diensten van CIG te bezorgen of uw opdrachten uit te voeren. CIG kan daarbij gebruik maken van derden voor het verzamelen en verwerken van uw persoonsgegevens. Indien u uw persoonsgegevens aan CIG heeft verstrekt en u wilt deze gegevens laten verwijderen of wijzigen, verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Wij zullen alle redelijke inspanningen doen om gevolg te geven aan uw verzoek.

Privacy van kinderen (14 jaar of jonger)
CIG zal nooit bewust persoonlijke gegevens vragen of verzamelen aan of over kinderen (van 14 jaar of jonger) zonder toestemming van één van de ouders of van de wettelijke voogd. CIG richt de marketing van haar producten of diensten nooit bewust op kinderen. Als CIG merkt dat de persoon die persoonlijke gegevens invoert via een website van CIG een kind is, zal CIG zich redelijkerwijs inspannen om deze persoonlijke gegevens zo snel mogelijk uit haar bestanden te verwijderen. CIG spant zich ook redelijkerwijs in om te garanderen dat deze persoonlijke gegevens niet voor enig doel worden gebruikt en dat ze niet worden vrijgegeven aan enige derde. Omdat CIG geen persoonlijke gegevens over kinderen wil verzamelen en alle onopzettelijk verzamelde gegevens verwijdert zodra ze worden ontdekt, bewaart CIG geen gegevens over kinderen die zouden moeten worden bekeken of verwijderd. Indien een ouder verzoekt gegevens over hun kind te bekijken of te verwijderen voordat CIG de gegevens heeft ontdekt en verwijderd, willigt CIG dit verzoek uiteraard in.

Gebruik van cookies
Wij maken gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina's van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. Daarmee kunnen wij onder andere verschillende opvragingen van pagina's van de website combineren en het gedrag van onze gebruikers analyseren. U kunt het gebruik van deze cookies weigeren, hoewel dit de functionaliteit en het gebruiksgemak van de website beperkt. Hieronder vindt u meer informatie over de gehanteerde cookies door CIG.

Google Analytics
Wij maken gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers deze website gebruiken. De verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.
Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe de website van CIG gebruikt wordt, om rapporten over de website aan ons te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. CIG heeft hier geen invloed op.

Tracking cookies
Met uw toestemming op gebruik van cookies plaatsen wij een cookie op uw apparatuur, welke wordt opgevraagd zodra u een website uit ons netwerk bezoekt. Hierdoor komen wij te weten of u naast onze website ook op andere website(s) uit ons netwerk bent geweest. Het daardoor opgebouwde profiel is niet gekoppeld aan uw naam, adres, e-mailadres en dergelijke, maar dient om informatie af te stemmen op uw profiel, zodat deze zo relevant mogelijk voor u is.

Andere belangrijke informatie
De website van CIG bevat links naar andere websites. Wij aanvaarden op geen enkele manier enige aansprakelijkheid voor de inhoud of het privacybeleid van deze externe sites. Bovendien bevatten sommige van onze webpagina's 'cookies'. Een cookie is een gegevenselement dat door een website naar uw webbrowser gezonden en op uw computer opgeslagen wordt. Deze cookies dienen om u te helpen de gewenste informatie te vinden en uw bezoek aan de website af te stemmen op uw individuele voorkeuren. U kunt ervoor kiezen deze cookies niet te accepteren door uw browser dienovereenkomstig in te stellen. Het niet accepteren van cookies kan echter tot gevolg hebben dat u geen toegang heeft tot sommige pagina's van onze website.

Het kan noodzakelijk zijn - indien wettelijk vereist of door een gerechtelijk onderzoek of overheidsonderzoek - dat uw persoonsgegevens worden vrijgegeven.

CIG behoudt zich het recht voor om deze privacyrichtlijnen op elk moment en zonder kennisgeving te wijzigen. Wij geven aanpassingen onmiddellijk op deze webpagina weer.

Heeft u nog vragen op opmerkingen over dit privacy statement? Neem dan gerust contact op met CIG op +31 (0)88 524 55 24 of via info@cig.nl. Ook het verzoek tot wijziging of verwijdering van uw gegevens kunt uw mailen naar info@cig.nl.

blijf op de hoogte

Staat er nu geen passende vacature op onze site?

Meld je dan aan voor de jobalert en ontvang

onze nieuwste vacatures.

Maak jobalert aan

contact met CIG / RecruitNow

Hogeweg 182
3815 LZ Amersfoort

Telefoon: +31 (0)88 524 55 24
Website: www.recruitnow.nl 

Neem contact op